Peter Lienhart ontwerpt buitenverlichting voor blomus

'Gereduceerde, onafhankelijke en spannende lantaarn'

Het tuinfeestseizoen komt eraan en geen enkele gastheer wil dat het feest eindigt als de zon ondergaat. Om het plezier tot diep in de nacht te verlengen, is er sfeervolle buitenverlichting nodig vindt blomus. Olea is er in twee maten en twee kleurstellingen. Het is slim ontworpen, met een sluitend deksel voor bescherming tegen weersinvloeden wanneer het niet in gebruik is.

'Gereduceerd, onafhankelijk en spannend', dit is hoe de Duitse ontwerper Peter Lienhart zijn nieuwe lamp voor blomus beschrijft, genaamd Mituro, wat zich vertaalt als mijn toren in Esperanto. De naam verwijst naar de eenvoudige cilindrische vorm van de lamp, die lijkt op een architectonisch archetype: de toren, in zijn meest eenvoudige interpretatie.

Met zijn eigen voeding en inklapbare handgreep is Mituro flexibel en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het grijs getinte glas en een discreet in de standaard geïntegreerde spiegel om het licht te weerkaatsen, zorgt hij voor een subtiel en aangenaam sfeervol licht. Er zijn drie lichtintensiteitsinstellingen, samen met een dimbare modus. Geschikt voor binnen- en buitengebruik, Mituro is de voor de hand liggende keuze voor alle seizoenen – buiten in de zomer en binnen in de winter. Verkrijgbaar in twee maten en oplaadbaar via een magnetisch contactpunt aan de bovenkant.

Voor elke gelegenheid
Flöz Design uit Duitsland is de creatieve kracht achter de nieuwe Olea lantaarn van blomus. Het is een klassieke, veelzijdige lantaarn in gepoedercoat metaal, met een glazen cilinder om de lichtbron te beschermen: een brandende kaars. Deze eenvoudige, traditionele lantaarn creëert een onberispelijk natuurlijk licht voor bijna elke gelegenheid. "Plaats er een aan weerszijden van de deur om je entree te omlijsten, creëer 's nachts visueel drama, met kleine flikkeringen van magisch licht aan het uiteinde van de tuin, of gebruik hem als een op zichzelf staande sfeerverbeteraar op het terras."

Meer informatie:
blomus
www.blomus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.