Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design District terug op volle sterkte: ruim 10.000 m² uitverkochte beursvloer

Na twee 'klein-maar-fijne' post-covid edities, is Design District terug op volle sterkte. Over ongeveer twee maanden, op 24, 25 en 26 mei, is er in de van Nelle Fabriek een hele hal extra waar je top interieurdesign merken kunt bewonderen. Op de ruim 10.000 m² uitverkochte beursvloer exposeren 200 merken.



In 2002 vond de eerste editie van Design District plaats, toen nog ‘100% Design’ in de Cruise Terminal Rotterdam. Met 49 deelnemers en nog geen 3000 bezoekers sprak men van een succes, en met veel ups en een paar downs volgden nog vele edities van 100% Design en later Design District. "Wij zijn heel blij en ook een beetje trots dat we deze 20e editie -bijna- bereikt hebben. Dankzij alle deelnemers, leveranciers en vooral bezoekers natuurlijk. Dus we hopen dat iedereen deze mijlpaal met ons komt vieren op 24-25-26 mei in de Van Nelle Fabriek", aldus de organisatie.



Meer Design District, meer inspiratie
Naast gevestigde merken presenteren verschillende zelfstandig ontwerpers en studenten hun werk op Design District. Nu de beursvloer weer groter is, is daar ook meer ruimte voor. Dus het Designer District vind je komende editie op twee verschillende plekken, namelijk in de oude Tabaksfabriek, maar ook tussen de stellages van het voormalige Distributiecentrum.

Daarnaast is er een presentatie van Alumni van de Willem de Kooning Academie, eindexamenwerk van het Hout- en meubileringscollege, en als het weer meezit kun je buiten in de tuin ook nog even zitten op het buitenmeubilair van verschillende merken.

Meer informatie:
Design District
www.designdistrict.nl

Publicatiedatum: