Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goodwill M&G introduceert een reeks nieuwe thema's:

'Onze klanten hebben een grote liefde voor klassieke thema’s in traditionele kleuren'

Met 37 jaar ervaring is Goodwill M&G een gevestigde waarde in de decoratiesector, getuige hiervan is de 1200 m² grote showroom met zijn uitgebreide en gevarieerde selectie decoraties en accessoires voor kerst en andere feestelijke gelegenheden. Het design team zorgt voor een constante vernieuwing. Zo komt het Vlaamse bedrijf met een reeks nieuwe thema's, die laatst gelanceerd werden tijdens Christmasworld.

Voor 2023 voorziet Goodwill, zoals klanten gewend zijn, een gevarieerd aanbod van traditionele maar ook fantasierijke thema’s. "Onze klanten hebben een grote voorliefde voor klassieke thema’s in traditionele kleuren (kerstrood, kerstgroen, crème, goud, bordeaux,..) die een knus gevoel van nostalgie en verbondenheid oproepen", legt CEO Johan Van Maercke uit.


Xmas Shopping en Super Santa.

The Santa Express
In het populair The Santa Express thema, waarin de Kerstman en zijn helpers de hoofdrol spelen, staat een grote, rode display Kerst trein centraal. "The Santa Express neemt je mee op reis om alle cadeautjes tijdig bij de juiste kindertjes te krijgen." Deze is volledig gedecoreerd met slingers en ornamenten en zelfs een volledig opgetuigde kerstboom in het aanhangwagentje. 

Xmas Shopping
"Maar onze Goodwill Santa heeft verschillende alter ego’s en dat komt in 2023 onder andere tot uiting in ons meer hedendaagse Xmas Shopping thema", zegt Johan. Strak in het rode maatpak floreert hij door de winkelstraten op zoek naar het perfecte geschenk voor iedereen. En in het meer ludieke Super Santa! thema trekt de held zijn beste cape aan om het feest te redden. 


The Nutcracker Suite.

The Nutcracker Suite
"Ons ‘The Nutcracker Suite’ thema is dan weer een rijk gedecoreerde opvoering van luxueuze notenkrakers en elegante ballerina’s." Goodwill biedt hier een waaier aan minutieus afgewerkte kostuums en met juwelen belegde ornamenten. "Laat je met Clara en de Notenkraker meevoeren naar een magische kerstavond die je nooit zult vergeten."

The Masked Ball
Verder is er de tijdloze combo van crèmes, goud en champagne in het romantisch thema ‘The Masked Ball’; geïnspireerd op de iconische dansscène uit de 1986 Jim Henson klassieker ‘Labyrinth’. "Breng je mooiste masker mee en geniet van een onvergetelijke avond, dansend op het gemaskerd bal."


Santa Express.

The Winter Fairies
De Goodwill elfen zitten deze keer in een winterjasje in de 2023 thema ‘The Winter Fairies’ in een mix van sneeuwwit, crèmes, beiges en bruinen. Transporteer de rustgevende magie van de winter naar de warmte van je eigen woning.

Chocolicious
De 2023 candy thema ‘Chocolicious’ is dan weer een hommage aan onze Belgische chocolade: in een mix van frisse snoepkleuren en donkere, warme bruintinten. "Zondigen mag", zegt Johan met een knipoog. "En als het aan Goodwill ligt, het liefst een beetje iedere dag..."


Woodland en Chocolicious.

Om deze en de rest van onze 18 nieuwe thema’s ten volle te kunnen ontdekken, verwelkomt Goodwill iedereen graag in de 2023 showroom.

Meer informatie:
Goodwill M&G
Veldkant 6
2550 Kontich
+32 3 450 73 00
welcome@goodwill.be
www.goodwill.be