“En al mooie deelnemers en merken toe mogen voegen aan de lijst”

Organisatie Trendz Najaar 2023 werkt aan vernieuwde look & feel

De voorbereidingen voor Trendz Najaar 2023 zijn al in volle gang. Op de achtergrond wordt gewerkt aan een vernieuwde look & feel. "Daarnaast hebben we al mooie nieuwe deelnemers en merken toe mogen voegen aan de merkenlijst", laat de organisatie weten.



Tijdens Trendz Voorjaar werd een samenwerking tot stand gebracht met VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad. Zij hebben tijdens de vorige editie een Bloemen & Planten Plein neergezet met een interessant programma voor de bloemisten en groenstylisten. "Deze samenwerking zetten we graag door met meer deelnemers. VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad zijn dan ook tijdens Trendz Najaar 2023 weer aanwezig."

Overigens krijgt
Trendz Najaar gewijzigde openingstijden. De zondag en de dinsdag blijven hetzelfde als voorgaande jaren, maar op maandag 28 augustus is de beurs open tot 22.00 uur. "Zo bieden we jou op maandag meer tijd om ook na sluitingstijd van de winkel nog een bezoek te brengen aan Trendz."

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.