'Fonkelnieuwe showroom van 3000 m2'

Turnhouts familiebedrijf toont nieuwe showroom aan het grote publiek

Wie deze zomer zijn tuin of terras wil inrichten, kan terecht bij Hanolux in Turnhout (Belgie). Met een uitgebreid aanbod aan wellness & outdoor living artikelen en meer dan 50 jaar ervaring, is Hanolux een  referentie voor luxe in eigen tuin. Ze groeiden uit tot 'Masters in hun vak', zeggen ze zelf.

Van kleine speler tot totaalconcept
“We zijn niet meer de kleine speler van 50 jaar geleden met een beperkt aanbod. Hanolux groeide uit tot een belangrijke naam in de markt van wellness & outdoor living artikelen. Ook ons team breidde uit en beschikt over de expertise die nodig is om Belgen en Nederlanders een totaalconcept aan te bieden”, vertelt Annemie Daniels, zaakvoerder van Hanolux. 

“We leggen onze lat hoog, maar ons familiale karakter is zeker niet veranderd. Ons team herbergt heel wat expertise en vult elkaar goed aan. Een goede mix van jong en iets ouder. Boordevol ervaring, maar ook met frisse nieuwe ideeën.” 

Intussen bestaat het team uit 22 personen en is ook de derde generatie mee aan het roer komen te staan. Zo is Stijn Schenkels voortaan mee actief als bedrijfsleider en verantwoordelijke voor de marketing en neemt zijn zus Lies de verantwoordelijkheid voor de showroom en het ontwerpen van plannen op zich.

Masters of wellness & outdoor living
“Onze missie is om rust, comfort en warmte te brengen in het exterieur van onze klanten. Met meer dan 50 jaar ervaring, meerdere awards en een ervaren team van experts durven we onszelf Masters of Wellness & Outdoor Living te noemen”, verduidelijkt Annemie.

Voor zowel het gamma aan wellness artikelen als de outdoor living producten werkt Hanolux met lokale topleveranciers. Daarnaast kiezen ze ook steevast de top van de top qua designermerken. “Als we kunnen, kiezen we Belgisch. We onderzoeken grondig met wie we samenwerken en kiezen zorgvuldig onze collecties uit. Daarom vind je bij ons de allerbeste Jacuzzi®’s, kwaliteitsvolle sauna’s en stoomcabines, maar ook comfortabele tuinmeubelen, stijlvolle verwarmingselementen en multifunctionele barbecues. Stuk voor stuk eyecatchers”, aldus Annemie.

“We willen de mensen zoveel mogelijk ontzorgen bij hun keuzes. Met op maat gemaakte voorstellen leveren we nooit twee keer hetzelfde af.

Zelfs bij de sauna’s kan er van een leeg blad gestart worden. Dat gaat heel ver. Je kan kiezen hoe breed je de houten latjes wil, welke houtsoort, zelfs de kleur van de hendeltjes. Zo helpen wij jou om ervoor te zorgen dat jouw gepersonaliseerde sauna perfect in je huis en in je interieur past.”

Fonkelnieuwe showroom van 3.000 m2
De vernieuwde showroom van 3.000 m2 vervolledigt het concept. Het team ging aan de slag om de verouderde toonzaal niet alleen op te frissen, maar ook visueel te verruimen. 

Dat doen ze met heel wat nieuwe aparte zones waar de familiezaak haar mogelijkheden toont en met een gloednieuwe barbecue-afdeling. Ook de buitenkant van de showroom kreeg een volledige opfrisbeurt. 

Door elke hoek optimaal te benutten en de juiste accenten toe te voegen, krijgen bezoekers een echt wauw-gevoel.

Meer informatie:
Hanolux
Adresgegevens:
2300 Turnhout
Steenweg op Zevendonk 191 - 195

Zaakvoerder:
+32 (0)14/42.04.08
Annemie@hanolux.be 
www.hanolux.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.