Doel al ruimschoots bereikt met nog 21 dagen te gaan

Campagne voor financiering van kindermeubel levert het dubbele bedrag op

Als ouders weten Carly Maas-Swinkels en Julie Martens Westrik hoe moeilijk het kan zijn om je persoonlijke stijl in evenwicht te brengen met het gelukkig houden van je kleintjes. Daarom hebben ze Clover Living gecreëerd. "We konden geen meubels vinden die zowel betaalbaar als verstelbaar waren, terwijl ze ook leuk waren voor kinderen om mee te spelen. Dus besloten we het heft in eigen handen te nemen en onze eigen meubels te ontwerpen."


Carly Maas-Swinkels en Julie Martens Westrik, oprichters van het meubelmerk Clover Living.

Door middel van een kickstartercampagne wil het ondernemersduo de volgende stap zetten. Kickstarter verbindt makers met geldschieters om projecten te financieren. Het doel was om €20.000 op te halen, maar inmiddels staat de teller al op €39.791. In totaal hebben 164 verschillende mensen Clover Living gesteund. En de campagne loopt nog 21 dagen.
 


"Dankzij jullie fantastische steun bereikten we ons doel op Kickstarter in slechts een paar uur en werden we een Kickstarter-project waar we van houden", laten Carly en Julie weten.

Bekijk hier de kickstartercampagne.

Meer informatie:
Clover Living BV
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
www.cloverliving.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.