Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij Dekker Zevenhuizen:

'Wastafelblad met wasbak van het hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt'

Een wastafelblad met een wasbak van hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt, dat kan bij Dekker Zevenhuizen! De wastafel kun je laten maken van composietsteen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of vol kunststof (Corian).

Dekker Zevenhuizen heeft een mooi collectie van maatwerkwastafels die uit zes verschillende modellen bestaan. Elk een ander detail voor ieders smaak.

De zes wastafels zijn:

Cubo
Design waarbij de kraan aan de achterkant van de wastafel staat. De afvoer is zichtbaar en wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur kraan. 

Discendente
Bij dit model loopt de afvoer schuin af naar de zijkant. Het water wordt naar de afgedekte afvoer geleid, die stijlvol is afgewerkt met een kleine vierkante afdekplaat. 

Inclinata
De wastafel loopt van voor naar achter naar beneden. Zo stroomt het water naar de goot aan de achterkant. De afvoer is op een stijlvolle manier afgewerkt met een langwerpige afdekplaat in dezelfde kleur.

Doppio
Bij dit mooie ontwerp staat de kraan verlaagd aan de zijkant of aan de achterkant van de wastafel. De afvoer wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan.

Squadro
Deze strakke vierkante wastafel heeft een zichtbare afvoer die wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan. 

Spiovente
Bij deze vierkante wastafel is de afvoer helemaal afgedekt. Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat die haast niet te zien is. 

Deze wastafels kunnen gepersonaliseerd worden naar een gewenste kleur naar keuze uit de Evora Quartz, Evora Ceramics of Corian collectie.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl

Publicatiedatum: