Oud-ondernemer van Handyfloor roept hulp in: 'Wie wil me helpen?'

Het is tijd voor een reset. Dat schrijft Guy van Oostwaard. Hij is zoekende. '15 jaar lang heb ik als ondernemer samen met geweldige mensen online onderdelen (Fiyo) en vloeren (Handyfloor) verkocht. Wat een reis. Kan ik er tevreden op terugkijken? Eerlijk gezegd, deels. Prachtige jaren van groei op groei. In 5 jaar tijd van 5 naar 100 medewerkers. Iedereen vol mee in de dynamiek van het bedrijf. Het leek oneindig tot het tij zich keerde. Hoe hard het eerst omhoog ging, ging het nu naar beneden. Heel pittig en het is ons niet gelukt de boel te redden. Het blijft je jaren achtervolgen. Opnieuw knokken en de bedrijven weten door te starten. Maar nu is het boek gesloten. Ik ben ermee gestopt. Het vroeg teveel van me. Tijd om op adem te komen', schrijft hij op LinkedIn.'Dit voelt als de juiste stap', schrijft hij verder. 'Na twee maanden pauze begint het weer te kriebelen. Maar wat nu? Ik dacht nooit veel na over wat ik echt leuk vond om te doen. Je doet wat er nodig is voor je bedrijf. Natuurlijk vormt zich iets en is e-commerce een vak op zich. Maar nu gaat er een totaal nieuwe wereld langzaam voor me open. M'n ogen zijn er nog niet op scherp gesteld. Ik kan mijn passie kwijt in iets te creëren. Vanuit klantinzichten ideeën opdoen en omzetten naar oplossingen. Een nieuwe service of product, functionaliteit ontwikkelen of een verbetering daarvan. Met een (grotendeels) data-gedreven blik. En ervaring en expertise in het (digitale) marketing veld'

'Wie wil me hierbij helpen?', schrijft hij op zijn LinkedIn-account. 'Ik weet wat ik op hoofdlijnen zoek, maar nog niet welke jobs hierbij aansluiten. Concrete vacatures / functiebenamingen / contacten: allemaal meer dan welkom', besluit hij.

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.