Verhoek Europe vertrekt deels uit Genemuiden

Internationaal transportbedrijf Verhoek Europe, dat zo'n 450 vrachtwagens op de weg heeft, gaat voor het eerst in haar bestaan Genemuiden verlaten. Niet helemaal, want slechts een klein deel verhuist naar Hattemerbroek in Gelderland. 


In oktober 2022 droegen de broers Doeke Verhoek, Jan Verhoek en Jaap Verhoek hun aandelen over aan hun broer Henk Verhoek en de investeerders Sjoerd Stiksma en Hans van Eenennaam. 

Binnen de vloerenbranche is Verhoek geen onbekende. Voor vrijwel elke fabrikant en leverancier uit de tapijtstad van Nederland - maar liefst 60 procent van de Nederlandse productie van kamerbreed tapijt is afkomstig uit dit Overijsselse stadje - is Verhoek Europe voor een groot deel verantwoordelijk voor het transport ervan. 
 
Dagblad De Stentor meldt dat het bedrijf voor een deel naar bedrijventerrein H2O bij knooppunt Hattemerbroek verhuist en daar zijn intrek neemt in een nieuw complex van 20.000 vierkante meter. 'Daarvan huurt Verhoek de helft, de andere helft staat nog te huur. De verhuizing zal aan het einde van 2023 plaatsvinden', meldt de krant.

Verhoek Europe is een internationale logistiek dienstverlener, uniek in het vervoer van lengtegoederen. De dagelijkse business bestaat onder andere uit rollen tapijt, kunstgras en industriële deuren. Het bedrijf onderscheidt zich door een groot distributienetwerk met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Engeland. Verhoek Europe beschikt over 100.000m2 warehouseoppervlakte, telt 900 medewerkers en heeft dagelijks 450 trucks onderweg.

Meer informatie:
Verhoek Europe
Nijverheidstraat 20
8281 JE Genemuiden
+31 (0)38 - 385 11 11
www.verhoek-europe.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.