Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo creëer je een moderne uitstraling in jouw huis

Stoffen met een rijke uitstraling, diepe tinten en glanzende materialen scheppen een sfeer van comfort en zorgen tegelijkertijd voor een moderne uitstraling. Wil jij graag dat jouw huis een boeiende plek is waar je je vorstelijk voelt? Kies dan voor een moderne uitstraling! Maar hoe creëer je nu een moderne uitstraling in huis? Wij vertellen het je hieronder.

Een praktische indeling van de woning
De focus van hedendaags design is nut. Zorg ervoor dat alles in je huis werkt. Kijk maar eens naar de huizen van celebrities die van vele functionaliteiten zijn voorzien, zoals een televisie die in de vloer verdwijnt zodat je er geen last van hebt als je geen televisie kijkt. Hier zie je hoe goed vorm en functie samenwerken. Misschien kun je zelf een vergelijkbare praktische indeling bedenken.

Maak meer gebruik van glas
Je hebt waarschijnlijk wel gemerkt dat glas je kamer een mooie, eigentijdse uitstraling geeft. Een plek waar je het perfect kunt gebruiken is specifiek in de badkamer. Maar een glazen wand kan ook op veel andere plaatsen gebruikt worden om je inrichting dat extra vleugje moderniteit te geven. Voor extra creativiteit voor jouw woning kun je ook contact opnemen met GLAZZ. Zij zijn gespecialiseerd in alles met glas in woningen.

Kies voor diepe tinten
Donkere tinten als grijs en zwart in verschillende tinten kunnen ook een prachtig eigentijdse indruk maken. Er ontstaat een mooi contrast, vooral in combinatie met wit, dat een mooie moderne vibe afgeeft. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe donker of helder je kiest. Luxueuze tinten zijn bijvoorbeeld koningsblauw, smaragdgroen en donkerbruin. Deze relatief diepe, donkere tinten zijn te zien in raambekleding, meubels, accessoires en raamdecoraties. Voor een stijlvolle uitstraling voeg je zwarte accenten toe aan je stijl. Hou je van een groot, luchtig interieur of van een compacte ruimte voor je woonkamer? Lichte tinten als olijfgroen, taupe en beige kunnen goed werken in een weelderige woonruimte.

Kies voor metalen materialen
Een prachtige inrichting is niet compleet zonder een vleugje goud, messing of koper. Het kan zeker geen kwaad om koperen kandelaars, een gouden hanglamp of meubels met gouden poten te hebben. Probeer hier selectief te zijn. Goud in overvloed wordt snel kitsch. Om een zo weelderig mogelijke woonkamer te creëren, combineer je zwart met goud. Messing en koper zijn ook materialen die je woonruimte de gewenste luxe uitstraling kunnen geven. Dit effect is ook aanwezig in andere glanzende materialen zoals marmer, natuursteen, glas en keramiek.

Kijk al verder bij de zoektocht naar een woning
Voor een echte moderne uitstraling hoe jij het in huis wilt hebben is het al slim om bij de zoektocht naar je nieuwe woning verder te kijken naar wat jij wilt hebben. Zo zijn sommige huizen moeilijker in te richten of niet even makkelijk om het aan te passen naar jouw smaak. Het is daarbij ook slim om direct al met de makelaar te overleggen om zo een woning te vinden die helemaal bij jouw smaak past. Faber is zo’n makelaar die je daar goed bij kan helpen. Kijk hier direct op de site van Faber of neem contact met ze op.