Bubalou op Independent Hotel Show

'Als ondernemer in de hospitality sector sta je voor de uitdaging om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. De buitenmeubelen van Bubalou vertalen comfort en gemak naar de terrassen van horeca en hotels.'

Voor Bubalou zijn comfort, ergonomie en efficiëntie belangrijke pijlers zodat je buiten net zo kan genieten als binnen. De meubelen kunnen 365 dagen per jaar zonder hoes buiten blijven staan. Dit betekent dat sjouwen met kussens niet meer nodig en is het terras altijd klaar is voor gebruik. Dit scheelt veel tijd, opbergruimte en gedoe. Doordat de collectie modulair is kan je de ruimte efficiënt indelen en is voor ieder terras een oplossing', stelt het bedrijf in een persbericht.

Bubalou is op 14 en 15 maart tijdens de Independent Hotel show in de Rai te vinden op stand F19. De Independent Hotel Show is een evenement voor de hotel industrie en dé plek waar meer professionals en specialisten bij elkaar komen.

Meer informatie:
Independent Hotel Show
www.independenthotelshow.nl

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.