Jolie Janssen van Home Linen Labels ove nieuwe lente/zomer-collectie:

"Aantal prachtige trendkleuren, natuurlijke tinten en bijhorende stoffen samengesteld"

Over ongeveer een week is het zo ver: de zon staat dan weer loodrecht boven de evenaar... Oftewel, de lente maakt zijn intrede. Daarom komt Home Linen Labels, het overkoepelende bedrijf waar de merken Passion for Linen en House in Style onder vallen, met een nieuwe lente/zomer collectie.


Claire.

"We hebben een aantal prachtige trendkleuren, natuurlijke tinten en bijhorende stoffen samengesteld voor de nieuwe collectie", vertelt Jolie Janssen. "De combinatie van linnen en katoen percale of katoen satijn onderscheidt de collectie. Nieuwe kleuren die je deze lente/zomer terug gaan zien is de cognac en grijsblauwe kleur. Heerlijke zomerse kleuren waar je blij van wordt."


Eve Patara.

House in Style en Home Linen Labels heeft als basis naturals & whites en voegt elk seizoen een aantal trend kleuren toe aan haar collectie. Jolie vult aan: "Grijs blauwe plaids en kussen zijn perfect te combineren met alle witte en naturelle kleuren van onze collectie. De cognac kleur vind je terug in ons nieuwe chambrey dekbedovertrek Claire."


Capri plaid en kussens.

Bij Home Linen Labels zijn zo voornamelijk erg trots op de nieuwe Kate & Capri collectie. Kate is een dikke linnen plaid met bijpassende kussens in een grote maat (50x90), naturelle kleuren en met stoere strepen. "Het kussen is waanzinnig op bed maar zeker ook op de bank. Onze capri collectie is afgewerkt met fringes en is een 100% linnen collectie met plaids en kussens in drie maten. Super te combineren met alles binnen onze collectie", besluit Jolie.


Kate kussens.

Meer informatie:
Home Linen Labels
Houtstraat 9-11
5911 JB Venlo
+31 (0) 77- 303 10 90
info@homelinenlabels.com
info@passionforlinen.com
info@houseinstyle.nl

www.homelinenlabels.com
www.passionforlinen.com
www.houseinstyle.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.