Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lammie van Wieringen maakt eigenzinnige range exclusief voor TS Collection

Lammie van Wieringen pakte de kwast en schilderde een eigenzinnige range, exclusief voor TS Collection. "De natuur intrigeert mij, ze heeft zoveel gezichten. Ze kan onvoorspelbaar, kalm en temperamentvol zijn. Iedere print viert een eigen thema uit de natuur", aldus Lammie.

With a touch of gold
Kwaliteit en exclusiviteit zijn de pijlers van Designed by Lammie, een range die bol staat van kleur en karakter. "We hebben gekozen voor premium materialen met fraaie afwerking. Zonder concessies op kwaliteit en met een ‘touch of gold’. Het resultaat is een collectie luxe woonitems met aangeboren eyecatching talent. Uitgebracht als -limited edition- om exclusiviteit te waarborgen."

De collectie bestaat uit zeven verschillende ontwerpen: Cotton Cream, Berry Blue, Bee Green, Dutch Blue, Fiesta Fuchsia, Penny Peach en Sparkle Spring. Eén voor één licht TS Collection ze toe.



Cotton Cream
"Cotton Cream is een uiting van tijdloosheid en tederheid. Het oeroude gewas katoen straalt zachtheid en traditie uit. Die combinatie van kracht én kwetsbaarheid is helemaal van deze tijd."



Berry Blue
"Berry Blue is een artistiek avontuur van bessen, bloemen en blad. Donkere blauwtinten, warme aardekleuren, opgewekt groen en natuurlijk Lammie’s passionele Touch of Gold."



Bee Green
"Bee Green gaat over groen in de breedste zin van het woord. De kracht van groen, weelderig, jong en vers. Het geheimzinnige en magische van de natuur, onvoorspelbaar en spannend. Maar ook de breekbaarheid van de natuur, teder en gevoelig. Lammie heeft al deze elementen meegevoerd in het design Bee Green. Het is als een boswandeling in je eigen huis. Idyllisch en eenvoudig, natuurlijk met Lammie’s fameuze ‘touch of gold’."



Dutch Blue
"Dutch Blue belicht de rust en nuchterheid van de Nederlandse natuur en cultuur. Uitgestrekte weilanden met veldbloemen, halmen en water. Nederland oogt ordelijk en beheerst. Maar achter deze ogenschijnlijke kalmte schuilt ijver en hartstocht. Vier je passie voor de natuur met dit weloverwogen design."



Fiesta Fuchsia
"Met het uitbundige Fiesta Fuchsia design is het altijd feest in huis. De basis voor dit ontwerp is Fuchsia, een levendige kleur die ons inspiratie en energie geeft. Lammie combineerde deze bruisende roze tint met een festival aan bloemen. Temperamentvol, intensief en bovenal optimistisch. Het is een bron van dagelijkse geluksmomentjes. Fiesta Fuchsia is een lekker pittig ontwerp dat ieder huis extra jeu geeft."



Penny Peach
"Penny Peach knipoogt naar een zorgeloze tijd. Een beetje vintage, een snufje retro, maar wel lekker fris en fruitig. Gewoon genieten van het leven en de natuur, het nemen zoals het komt. Het hoeft niet moeilijk te zijn, als het maar mooi is. Met haar aangenaam warme kleuren, en bevallige bloemen is Penny Peach een zeer sympathieke aanwinst voor ieder interieur. Een zeer smaakvol ontwerp met charmante kleuren die passen in een interieur vol stijl en elegantie."



Sparkle Spring
"De print Sparkle Spring staat voor de onbesuisdheid en onbezonnenheid van de lente. Het sprankelende seizoen waarin de natuur ontwaakt en de wereld decoreert met ontluikende kleuren van alles dat groeit en bloeit. De basis van Sparkle is zacht perzikroze wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Lammie heeft gekozen voor veldbloemen in zachte tinten die tot de verbeelding spreken. Hier en daar met een ‘touch of gold’ omdat zij daar zo van houdt", besluit TS Collection.

Meer informatie:
TS Collection
Nijverheidsstraat 53
7461 AD Rijssen
+31 (0)548 53 50 20
webshop@tersteege.nl
www.tscollection.nl
www.tersteege.nl

Publicatiedatum: