Retailbeurs Utrecht dit weekend van start

Dit weekend gaat de Retailbeurs van start. Van zondag 12 t/m dinsdag 14 maart staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van het event. Verdeeld over drie etages kunnen bezoekers de nieuwste collecties bewonderen van vele merken. Eerder riep beursmanager Arriën van den Berg iedereen al op om de Retailbeurs te komen bezoeken. "De exposanten hebben weer veel nieuws te laten zien. Naast dat de locatie prachtig is, ligt het pal naast station Utrecht Centraal en is er beschikking over ruime parkeergelegenheid. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen."

Bij Trade Mart Utrecht vinden bezoekers alles onder één dak. Binnen de segmenten Kitchen & Dining Home, Living & Design, Fashion & Lifestyle en Jewels & Watches biedt het een ruim aanbod aan woonaccessoires, collecties op het gebied van koken en wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer.

Van zondag 12 t/m dinsdag 14 maart zal de Retailbeurs in Jaarbeurs Utrecht gehouden worden. Aanmelden kan gratis via deze link.

Meer informatie:
Trade Mart Utrecht | Retailbeurs
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Bezoekers
030 295 5911
info@jaarbeurs.nl

Exposanten
030 295 2999
service@jaarbeurs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.