Tielse meubelzaak dupe van criminaliteit: explosief ontzet voorgevel en laat ruiten springen

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 maart zijn verschillende inwoners van Tiel wakker geschrokken van een harde knal. Al snel werd duidelijk waar het geluid vandaan kwam. Zo bleek het dat er een explosie was veroorzaakt bij de pui van een meubelzaak. Het plafond, de pui en verschillende ramen zijn hierbij gesneuveld. Politie gaat uit van opzet. Echter is er nog niemand opgepakt. Dat meldt De Gelderlander.

Het gaat om By Shakir Interiors, van interieurstylist Shakir Chakar. Het label By Shakir kenmerkt zich door de Metropolitan Luxury stijl. "Door vele exclusieve projecten in binnen- en buitenland heeft By Shakir de expertise in huis om steeds de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Dit doet hij door de meubels af te stemmen op de vloeren, wanden en bijpassende accessoires. De projecten worden dan ook tot in detail uitgewerkt", valt te lezen op de website. 

Na het oprichten van het eigen label By Shakir heeft By Shakir Interiors, naar eigen zeggen, een flinke groei weten door te maken. Hierdoor is het assortiment/label ook uitgebreid met een eigen lijn sierkussens, exclusieve interieurproducten, meubelen, stoffen, woonaccessoires en geuren.  

Meer informatie:
By Shakir Interiors
Gijsbert Stoutweg 8
4005 LE Tiel  
0344655473
info@byshakir.nl
www.byshakir.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.