Squarely Copenhagen ontwerpt design plantenbakken met zelfbewateringssysteem

Het Deense designmerk Squarely Copenhagen wil nieuwe maatstaven zetten voor groen leven. Combineer een strikt, uitgebalanceerd en modulair ontwerp met natuurlijk hout en een uniek zelfbewateringssysteem", aldus Squarely Copenhagen.Squarely Copenhagen is een innovatie voor de consument. Niet iedereen heeft dezelfde groene vingers en daarom krijgen planten misschien niet genoeg of te veel water. Voor hen zijn deze plantenbakken een redder in nood. De producten van Squarely Copenhagen hebben een zelfbewateringssysteem, capillaire matten voorzien de grond op natuurlijke en continue wijze van vocht. Dit zorgt ervoor dat de planten maar 1 tot 3 keer per maand water nodig hebben.

In 2018 overwoog Agnieszka Szwarczewsha - een Deense architect en oprichter - een manier om planten een zo lang mogelijke levensduur te bieden. Geboren uit de wens om een ​​toekomst op te bouwen waarin iedereen geniet van de ontelbare voordelen van een echt groene omgeving - thuis en op het werk, binnen en buiten - met minimale inspanning en voor maximaal welzijn.

Meer informatie:
Squarely Copenhagen
Århusgade 131a
2150 København
+45 21 68 94 47
hello@squarely.dk
www.squarely-copenhagen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.