Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecolife Beds lanceert verschillende vernieuwingen in haar collectie bedden

Ecolife Beds staat voor slapen met een goed gevoel. Zij hebben als doel om Zweedse, handgemaakte bedden aan te bieden van natuurlijke, plantaardige en hernieuwbare materialen met een tijdloos en klassiek design. De plantaardige materialen die zij in de bedden gebruiken bestaan o.a. uit agave, bamboe, vlas en katoen. De bedden worden in hun eigen fabriek in het noorden van Zweden gemaakt in het kleine dorpje Valskog.

Ecolife Beds is aan het groeien met steeds meer nieuwe verkooppunten. Totaal nu 20 verkooppunten in Nederland en België. Ook is er eerder dit jaar nog een winkel in Curaçao geopend! Daarnaast zijn er 2 Ecolife store concepten gevestigd in Heemstede en in Amsterdam. Met passie voor het vak gecombineerd met weer nieuwe technologieën is Ecolife Beds in staat om vernieuwde bedden te maken van een nog betere kwaliteit en comfort! Ook dit jaar willen zij weer groeien om mee te gaan in alle nieuwe ontwikkelingen. 

Vernieuwingen en marketing voor 2023
Op 20 februari hebben zij een retailer bijeenkomst gehad, waarbij de nieuwe bedden zijn gepresenteerd. Zij gaan vernieuwde betere pocketveren gebruiken in de bedden en een vernieuwde agave wat van nog betere kwaliteit is. De topmatrassen worden voortaan ook voorzien van de nieuwe agave en worden altijd standaard met een mini pocket veer verkocht. Dit om nog meer veerkracht in het topmatras te behouden.

Ook heeft Ecolife Beds het nieuwe marketingplan voor 2023 gepresenteerd. Zo is het merk ook dit jaar weer te horen op de radio en terug te zien op TV, zoals zij o.a. afgelopen jaar te horen waren op radio 538, Sky Radio etc. Op TV waren zij afgelopen jaar bij Jinkek op RTL4 te zien. Daarnaast jaar zullen zij in diverse magazines terug te zien zijn, zoals o.a. de Residence en natuurlijk ook in de nieuwskranten, zoals o.a. in de Telegraaf, AD etc.

Meer informatie:
Ecolife Beds 
Clement Lammerts van Bueren 
(Agent voor Nederland, België en Curaçao)
www.ecolifebeds.nl 
clement@ecolifebeds.se 

Publicatiedatum: