Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkelketen haalt 360 miljoen dollar op, maar heeft ruim 1 miljard nodig

Een Amerikaanse winkelketen heeft gisteren (8 maart) weer $ 135 miljoen ontvangen. Eerder ontving het al $ 225 miljoen, waardoor de teller op $ 360 miljoen komt te staan. Echter is dit nog niet genoeg. Er moet namelijk ruim een miljard dollar opgehaald worden om een faillissement af te wenden. Dat meldt Bed Bath & Beyond in een persbericht.



Bed Bath & Beyond heeft de tot nu toe ontvangen opbrengsten gebruikt om uitstaande doorlopende leningen terug te betalen, waardoor extra liquiditeitsmogelijkheden werden gecreƫerd ter ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten.

Sue Gove, President & CEO van Bed Bath & Beyond: "De afgelopen maand hebben we onze financiƫle en operationele positionering opnieuw opgebouwd om onze klantgerichte ommekeerplannen uit te voeren. We blijven vastberaden en ijverig werken om zowel onze doelstellingen op korte als op lange termijn te verwezenlijken om de vooruitzichten voor alle belanghebbenden te maximaliseren."

Bron: Bed Bath & Beyond

Publicatiedatum: