Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoklartherm presenteert mobiel windscherm

Op balkon of terras wil je kunnen relaxen en genieten. Of de zon nu wel of niet schijnt, een stevige windvlaag kan dat feestje zo verstoren. Hoklartherm presenteert Flower-Line. Het is een windscherm met een aluminium bak van 170 x 60 x 40 cm (l x b x h) als basis. Die kan dienst doen als plantenbak maar ook als zitbank. In het midden van de bak staat (tussen twee aluminium staanders) een stevige, glazen wand. De totale hoogte van het windscherm wordt daarmee 170 cm.

Dankzij de vier roestvrijstalen zwenkwielen is de Flower-Line verrijdbaar en kan hij moeiteloos verplaatst worden naar de gewenste plek. Twee wielen kun worden verankerd voor een stevige standplaats.



Helder of mat
Het Flower-Line windscherm is geschikt voor tuin, balkon en (dak)terras en verkrijgbaar in verschillende modellen in de kleuren wit, grijs en antraciet. Je kunt kiezen uit helder veiligheidsglas of mat voor extra privacy. De bovenzijde is, naar keuze, recht of heeft een ronde vorm. Het glas kan worden voorzien van een illustratie zoals een roos of rietstengel. Indien gewenst is ook een eigen ontwerp (bijvoorbeeld een logo) mogelijk. Het Flower-Line windscherm is eenvoudig zelf te monteren.



Meer informatie:
Hoklartherm
An d. Süderbäke 2
26689 Apen
04489-9281-0
info@hoklartherm.de
www.hoklartherm.de

Publicatiedatum: