Bryck komt met nieuwe limited meubelcollectie

''Een stof die zacht oogt en toch enorm sterk en weather-proof is.'' Bryck komt met een nieuwe limited meubelcollectie. De Couch in 3-zits uitvoering, de Chair en de Hocker. Alle drie uitgevoerd in een speciale weeftechniek voor een degelijke meubelstof met bouclé-uitstraling. Het subtiele ton-sur-ton kleurenpalet geeft de stof meer diepte. Deze exclusieve collectie kent een beperkte oplage.

Over BRYCK
Creatief gevoed door de natuur in al haar facetten en gedreven door een eigenzinnige visie op minimalisme biedt BRYCK een met zorg samengestelde collectie designmeubelen en accessoires van Nederlands fabricaat. Bedoeld voor een comfortabel, inspirerend binnen- en buitenleven waarin rijkdom zich nestelt in het detail. Vorm en functionaliteit zijn teruggebracht tot de essentie. Geconcentreerde aandacht voor materialen en duurzaamheid enerzijds en gedurfde vrijheid in het creatieve proces anderzijds vangen de dynamiek van het authentieke leven die in elk ontwerp voelbaar is. BRYCK. Live to inspire.

Meer informatie:
Bryck
welkom@bryck.nl 
www.bryck.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.