"A New Idea of Ratio" op Salone del Mobile voorgesteld door Toan Nguyen voor Turri

"A New Idea of Ratio" is voorgesteld door Toan Nguyen voor Turri, voor het meest verwachte evenement van het jaar - Salone del Mobile.Milano, van 18 tot 23 april 2023.
Het creatieve team van Turri zal uitbreiden en, met extreme ratio, de handtekening van Toan Nguyen verwelkomen. Deze nieuwe samenwerking bevestigt opnieuw een beslissende stap in de richting van steeds modernere designoplossingen.Samen met Toan Nguyen stelt Turri Ratio voor, een hommage aan het rationalisme. Zonder nostalgie of compromissen op de huidige levensstijl en comfort, is de Ratio collectie het hoogtepunt van Nguyen's visie op een idealer bestaan en Turri's lange geschiedenis van deskundig vakmanschap.

De ontwerpstijl van Toan Nguyen biedt een rustige, bedachtzame onderbreking van de kosmopolitische realiteit. De collectie is een meditatie over proporties en onderzoekt het concept van comfort als een ontsnapping aan het dagelijks leven. Door de doordachte samenstelling van proporties, vormen en details helpt "Ratio" ons in onze voortdurende zoektocht naar het evenwicht tussen de dagelijkse hectiek van ons leven en de broodnodige afleiding van de eindeloze wereld.De Ratio bank, met zijn geweven lederen structuur, straalt een eigentijdse elegantie uit. Een overvloedige zitting met kussens, bekleed met stof, is even groot als onafhankelijk, ondersteund door een metalen structuur die aan de zijkanten is omwikkeld door een lederweefsel dat doet denken aan een golvend lint dat door dunne metalen pootjes van de grond wordt getild.

Detail en fabricagekwaliteit zijn de symbolen van een hedendaagse taal die ons uitnodigt na te denken over de aanwezigheid van de fysieke persoon als centraal element in het ontwerp van meubilair dat vooral functioneel moet zijn en klaar voor verschillende soorten ruimtes.

Ratio zal officieel worden gepresenteerd op de Salone del Mobile.Milano op de stand van Turri Design (PAD. 7 - Stand M14-M16).

Meer informatie:
Turri
www.turri.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.