Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Jolly Trolly van Fatboy is designfestijn op wielen'

''Maak van elke dag feest met Jolly Trolley,'' zo introduceert Fatboy the Original haar nieuwe product. ''Rijd de trolleybar langs je gasten en mix ze de lekkerste cocktails. Of maak een vaste metgezel van je Jolly Trolley terwijl je op je balkon zit. Je kunt hem ook decoreren met planten en genieten van de gezellige verlichting terwijl je geniet van een goed boek. Dit designfestijn op wielen zal nog vele jaren een bron van plezier zijn.''

'Let the Good Times Roll'
Jolly Trolley zit vol verrassingen. Het bovenste gedeelte doet bijvoorbeeld ook dienst als uitneembaar dienblad waarop je hapjes en drankjes kunt serveren. Iets gemorst? Geen probleem, je veegt het bakje eenvoudig schoon. Dankzij de verticale hulphandgreep stuurt u de Jolly Trolley soepel naast uw gasten. In de buis waar de lamp aan vast zit zit ook de oplaadbare batterij en de aan/uit knop voor de dimbare LED lamp. Batterij leeg? Verwijder hem eenvoudig en laad hem binnenshuis op via de USB-C-aansluiting.

Veelzijdige sidekick
Jolly Trolley maakt je tuin of balkon altijd leuker. Als mobiele bar bijvoorbeeld. Of een oppottafel tijdens het tuinieren, of je trouwe hulpje voor al je werktuigen en sauzen tijdens het barbecueën. Dankzij de aluminium constructie en buitencoating kan hij gemakkelijk buiten blijven staan. Zelf geen fan van regen? Rol je Jolly Trolley gewoon naar binnen en laat de festiviteiten doorgaan.

Meer informatie:
Fatboy the Original
www.fatboy.com 

Publicatiedatum: