Dekker presenteert nieuwe kleuren TopCore

Dekker Zevenhuizen presenteert nieuwe kleuren van TopCore. De nieuwe kleur Maya Gold is een bruingrijs marmer met lichtbruine aders die de keuken een warme uitstraling geeft. En dankzij de V-groove techniek lopen de schitterende aders door in de rand. In combinatie met een spoelbak en kraan in de kleur Copper creëer je een warme sfeer in de keuken.

Grandala is een keukenblad met de natuurlijke uitstraling van hardsteen. De structuren van TopCore zijn levensecht en de look-a-like is nauwelijks te onderscheiden van echt steen. Mooi meegenomen dat dit 'hardstenen' blad onderhoudsvriendelijk, stootvast, watervast en hygiënisch is!

De kracht van TopCore zit in de toplaag. De structuren van dit keukenblad zien er niet alleen uit als hout of steen, ze voelen ook echt zo aan! Zo hebben wij ter aanvulling van de collectie de perfecte lookalike van marmer en hardsteen toegevoegd! 

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.