Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winactie Villeroy & Boch voor zakelijke klanten

Met de Subway 3.0 collectie van Villeroy & Boch creëer je eenvoudig een tijdloze gezinsbadkamer. Niet zo gek dus dat veel projectinrichters, showroomhouders en architecten deze badkamercollectie de afgelopen tijd hebben gerealiseerd in diverse projecten. Villeroy & Boch wil deze bijzondere projecten in de schijnwerpers zetten en daarmee haar klanten belonen met een speciale winactie.

"Heb jij onlangs een product uit de Subway 3.0 collectie gerealiseerd in een badkamerproject? Doe dan mee. Stuur jouw foto in en maak kans op mooie prijzen", aldus het sanitairbedrijf.



Hoe doe je mee?
Heb jij een mooi project gerealiseerd met ten minste één product uit de nieuwe Subway 3.0 collectie? Zend dan jouw 3D-ontwerp of foto van het gerealiseerde badkamerproject in via deze link.

De deadline is 15 april a.s. Gerenommeerd en veelvuldig bekroonde designer Gesa Hansen zal als jurylid drie winnaars uitkiezen. De 1e prijs bestaat uit een adverture voucher ter waarde van 1.000 euro. Bij de 2e en de 3e prijs krijg je een prachtige La Boule van Villeroy & Boch: een serviesset en design-icoon in één. Op 25 april worden de drie winnaars per mail geïnformeerd.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: