Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Drie dagen vol inspiratie, gezelligheid en de laatste woontrends'

Groothandel Kersten blikt terug op succesvolle Trends & Buying Days

'Wat moét je aankomend seizoen in je winkel hebben, wat mag de deur uit en waar maak je jouw winkel mee compleet?' Op deze vragen gaf Kersten antwoord tijdens de Trends & Buying Days in Nieuwegein. Van 27 februari tot en met 1 maart stond de huisshow van de groothandel in het teken van woontrends, styling tips en exclusieve deals.



Alle nieuwste collecties werden geshowd en de vernieuwde showroom was gedecoreerd met verse bloemen, hapjes en goodie bags. De bezoekers kregen een kijkje achter de schermen waarin alle eigen designs werden gepresenteerd. Klanten konden terecht voor persoonlijk advies en kregen een uitgebreide tour langs 18 verschillende stijl kamers. Kersten laat weten dat het event druk werd bezocht door winkeliers uit Nederland, België en Duitsland.



Als je niet aanwezig kon zijn bij de Trends & Buying Days, maar wel benieuwd bent naar het assortiment, verwelkomt Kersten je graag in hun vernieuwde (online) showroom te Nieuwegein. Bekijk via deze link de gehele collectie.

Meer informatie:
Kersten
Galvanibaan 14
3439 MG Nieuwegein
+31 30 60 01 800
info@kerstenbv.nl
www.kerstenbv.nl