Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch start jubileumjaar op de ISH

Villeroy & Boch viert in 2023 haar 275-jarig jubileum. Al jarenlang combineert het lifestylemerk innovatie en design in allerlei soorten badkameroplossingen. Ook dit jaar komen deze drie waarden samen in de nieuwe highlight: de collectie Antao, in samenwerking met het bekende design duo kaschkasch.

De collectie wordt voor het eerst getoond op de komende ISH in Frankfurt (13 t/m 17 maart). Ook andere noviteiten worden gepresenteerd op de beurs, zoals een douche-wc, nieuwe wastafelkleuren, kranen en een remake van de klassieke wastafel Hommage.


Het bekende design duo kaschkasch. FOTO KASCHKASCH  

Zoals gebruikelijk worden tijdens de ISH de noviteiten gepresenteerd van Villeroy & Boch. Dit jaar wordt extra feestelijk met de presentatie van de nieuwe collectie Antao. Deze collectie is ontworpen door het beroemde design duo kaschkasch uit Keulen. De wastafels zijn geïnspireerd op de vorm van dauwdruppels. De andere onderdelen van de collectie zijn hiervan afgeleid: meubels, spiegels, kranen, het toilet en het ligbad. De organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren creëren een kalme, evenwichtige feelgood sfeer in de badkamer - net als in de natuur. 

Introductie noviteiten
Een andere noviteit die te zien is op de ISH, is een uitbreiding van de ViClean collectie met een douche-wc met extra comfortfuncties. Daarnaast worden er nieuwe kleuren voor de Artis opzetwastafels geïntroduceerd. Voor het jubileum is er bovendien een remake gemaakt van de klassieke wastafel Hommage. Deze wastafel brengt het verleden en de toekomst samen, door de uitvoering in de nieuwe trendy diepzwarte kleur Pure Black. Tot slot maakt het nieuwe assortiment kranen het jubileumjaar compleet.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
De Limiet 2
4131 NR Vianen
+31 (0)88 987 03 00 (algemeen)
+31 (0)88 – 987 03 53 (verkoop) 
info@villeroy-boch.com  
www.villeroy-boch.com

Publicatiedatum: