Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luchtige Breezyblanket voelt heerlijk aan en zorgt tegelijk voor kleurrijk accent

Relaxound uit Berlijn, expert op het gebied van ontspanningsproducten, presenteert de Breezyblanket. Dit is een luchtig deken die een kleurig accent zet op een bank, (kinder)bed of loungeset.



Breezyblanket is een luchtige, lichte feel-good deken geïnspireerd op het traditionele vakmanschap van Indiase dohad-dekens. Met zijn drie dunne lagen katoen en dankzij de natuurlijke AirFlair-klimaatzones past het zich aan het lichaamsklimaat aan, of het nu op warme dagen, milde avonden of koele nachten is.

Gemaakt van 100% ademend katoen, voorkomen de drie fijne lagen warmteophoping omdat de lucht tussen de afzonderlijke lagen wordt getemperd. Dit ontspant maximaal, of het nu in bed, op de bank, op het terras of zelfs op reis is. Breezyblanket overtuigt met de hoogste kwaliteit en is met zijn aangenaam lichte gewicht de perfecte metgezel voor thuis en onderweg.

Meer informatie:
Relaxound 
Wilhelm-von-Siemens-Straße 12-14
12277 Berlijn
+49 30 74684450
info@relaxound.com
www.relaxound.com

Publicatiedatum: