Bedrijf beschikte over een eigen ambachtelijke parketfabriek

Toonaangevende vloerenspecialist met de 'grootste showroom van Europa' failliet verklaard

Een half jaartje geleden was het bedrijf, met naar eigen zeggen de 'grootste showroom van Europa' nog te zien op RTL 4 in het programma Heel Holland Woont. Volgens het bedrijf zelf was het dé toonaangevende vloerenspecialist van Nederland, met meer dan 25 jaar ervaring en de grootste collectie vloeren op voorraad. Ruim 450 vloeren op 6000 m2 winkel- en magazijnoppervlak. Van lamelparket en visgraatparket tot laminaat en PVC, inclusief visgraat PVC. Direct mee te nemen uit de winkel middels het zogeheten drive-in magazijn in Vianen. En de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ondanks deze superlatieven kan de onderneming van eigenaar-directeur Mo el Miri, het financieel niet meer bolwerken, want op 28 februari heeft de rechtbank Utrecht de firma Parket Paleis B.V. in staat van faillissement verklaard. Mr. M. Barsoum is tot curator benoemd.

Parket Paleis beschikte naast de grote showrooms over een eigen ambachtelijke parketfabriek, waardoor er snel geleverd kon worden. Het bedrijf maakte hoogwaardige producten van duurzaam gecertificeerd hout. De laminaatvloeren werden naar eigen zeggen ecologisch verantwoord geproduceerd, terwijl de PVC-vloeren uitblonken door de sterkte, slijtvastheid, vochtbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluiddemping, zo is op de site te lezen.

Donderdag was bij Parket Paleis B.V. niemand bereikbaar voor commentaar. Onbekend is of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Op social media deed onder meer deze weinig vleiende post de ronde:


Meer informatie:
Parket Paleis B.V.
Industrieweg 28N
4131 NK Vianen
www.parket-paleis.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.