Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

X²O Badkamers opent 48e showroom in Zwolle

Eerder deze week liet Bert van der Weide al weten dat X²O Badkamers een nieuwe showroom gaat openen. Nu laat het sanitairbedrijf meer weten over de nieuwste aanwinst. X²O Badkamers opent dinsdag 7 maart in Zwolle de 48e showroom van maar liefst 1700 m². Dat vieren ze met grootste bouw- en renovatieweken en een prachtige collectie om zo omgeving Zwolle te voorzien van de mooiste badkamers.  


Merken die o.a. verkrijgbaar zijn:Grohe, Geberit, Hansgrohe,  Duravit en Villeroy & Boch .

Door de maar liefst 70 realistische badkameropstellingen kunnen bezoekers een hoop inspiratie opdoen. Zo kan men ook direct ontdekken hoe de droombadkamer er ‘in het echt’ uit kan komen te zien. Een breed assortiment aan baden, douches, meubels, kranen en toiletten voor elk budget maakt dat X²O Badkamers een breed publiek kan voorzien van hun badkamerdroom.

De combinatie van een groeiend aantal fysieke showrooms en een inspirerende webshop, blijkt voor X²O Badkamers de gouden formule. Sinds deze internationale speler in 2015 actief werd in Nederland, groeit het aantal showrooms hard. Bekend van de gele badeend en ‘het bommetje’ dat vorige week werd geïntroduceerd.

Meer informatie:
X²O Zwolle
George Stephensonstraat 8
8013 NK Zwolle
www.x2o.nl

Publicatiedatum: