Floris Jeurissen van Laminaat en Parket: "We staan letterlijk en figuurlijk op de planken!"

Gisteren (1 maart) was het feest bij Laminaat en Parket. "We staan letterlijk en figuurlijk op de planken", begint Floris Jeurissen op LinkedIn. "We vieren ons 12,5 jarig bestaan en dat is een moment om terug te blikken."

In 2010 begon het allemaal vanuit een klein magazijn, omringd door pallets, pakken laminaat en de grote droom om de beste vloerenspecialist te worden. Hetzelfde jaar al groeide de (toentertijd) internetwinkel uit tot onze eerste showroom in Den Haag.De planken bleven zich opstapelen en het assortiment bleef groeien. Na Den Haag opende in 2015 ons tweede filiaal in Alkmaar. "We konden steeds meer klanten blij maken met hun nieuwe huiselijke basis. Het duurde niet lang tot ook Utrecht zijn deuren opende en inmiddels zijn we ook te vinden in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Leiderdorp en Sliedrecht."

We zijn miljoenen vierkante meters aan vloeren verder en een team van ervaren vloerenexperts rijker. "Enorm trots zijn we op wat we met elkaar hebben bereikt. Het jaar zijn we vlammend ingegaan en dat houden we vast! We hebben nog heel veel mooie plannen en toekomstdromen voor Laminaat en Parket en hoewel stilstaan eigenlijk niet in ons vocabulaire staat doen we dat nu toch even bij alles wat we hebben bereikt. We hebben hier een feestje te vieren (waar stilzitten ten strengste verboden is). Dankjewel voor al het vertrouwen, de steun, de lach en de traan van de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende", besluit Floris.Meer informatie:
Laminaat en Parket
www.laminaatenparket.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.