Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurprofessionaldag Connect your Senses uitverkocht

De interieurprofessionaldag op maandag 6 maart, het inspiratie-event van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE, is uitverkocht. "We gaan niet alleen zien, maar ook horen, proeven, ruiken en voelen. Hieronder vind je het volledige programma en meer informatie over de organisatoren", laat de organisatie weten.



Connect your Senses
Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Een ruimte kent immers niet slechts drie dimensies, maar veel meer. Dit gaan we gedurende de Interieurpofessionaldag ontdekken. Zaken als licht, akoestiek, kleur en geur dragen hieraan bij en worden steeds belangrijker in het interieur. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Tijdens de interieurprofessionalsdag wordt je geïnspireerd en geïnformeerd én worden je eigen zintuigen ook geprikkeld.

Trendroute en pop-up exposanten
Naast de laatste trends van diverse mooie merken als Seuren, Dôme Deco, JR Collections, It’s about RoMi, Bungalow en Brinker in de woonindustrie, tref je deze Interieurprofessionaldag ook mooie pop-up merken als Mastello, Cerriva, Decorette, Wehlton, Robiflex, Werk aan de Muur, Stairz en Four Dukes. Tijdens de verschillende routes kunnen deelnemers persoonlijk met ze kennismaken.

Zintuiglijke lunch door FOND
De in Rotterdam gevestigde Chef Gilbert Kolff en zijn team van Fond Rotterdam verzorgen tijdens Connect Your Senses de zintuiglijke lunch. Zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details. Gilbert vertelt graag verhalen via het eten op je bord; waar het vandaan komt en welke verhalen er schuilgaan achter de productie van ons eten. Hij ontwikkelt zijn gerechten met veel aandacht voor detail, inventiviteit, ambacht en volgt altijd zijn intuïtie en het ritme van de seizoenen.

Meer informatie:
Connect your Senses
www.dewoonindustrie.nl/connect-your-senses

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer