Dijk Natural Collections koos andere aanpak op Christmasworld:

"Papier en papier-maché is dit seizoen goed vertegenwoordigd bij ons"

Afgelopen maand nam Dijk Natural Collections deel aan Christmasworld. Sinds 2001 is deze vakbeurs niet meer weg te denken voor de groothandel in decoratie- en sfeerartikelen. Dijk Natural Collections onderscheidt zich (zoals de naam al doet vermoeden) voornamelijk door de natuurlijke materialen die als een rode draad door de collectie lopen. In Frankfurt was dit duidelijk terug te zien.


Het team van Dijk Natural Collections tijdens de afgelopen editie van Christmasword in Frankfurt.

Meer dan 20 jaar geleden maakte Dijk Natural Collections haar debuut op de beurs met een stand(je) van 30m2. Inmiddels is wel vijf keer groter. Tijdens de laatste editie van Christmasworld werd er gekozen voor een meet & greet met een impressie van de natuurlijke collectie. Dat is een andere insteek ten opzichte van eerdere beurzen, waar ze nog voor een traditionele stand gingen. "Papier en papier-maché is bij ons ook goed vertegenwoordigd dit seizoen", geeft Carlijn Vermaas van Dijk Natural Collections als voorbeeld. "Naast een grote trend is dit ook een prachtig duurzaam materiaal."Sinds afgelopen jaar zijn mensen ook aan het juiste adres bij Dijk Natural Collections voor textiel en lampen. "In textiel zie je het comfort terugkomen in aaibare stoffen met naturel tinten, vaak in combinatie met een prachtig opgenaaid patroon." De lampen zijn gemaakt van veelal natuurlijke materialen, passend bij het DNA van Dijk Natural Collections.Naast alle trends is bij Dijk Natural Collections een deel van de collectie ook nog steeds 'traditioneel natuur'. Carlijn legt dit nader toe: "In deze collectie kun je denken aan kransen, lantaarns, takken en dennenappels. Artikelen waar we al jaren om bekend staan en die niet meer weg te denken zijn." Zo mogen ook de droogbloemen, waar het ooit allemaal mee begon, niet vergeten worden. Dijk Natural Collections vindt namelijk haar oorsprong in de teelt en het drogen van droogbloemen.

Wie benieuwd is naar de decoratie- en sfeerartikelen kan een bezoek brengen aan de showroom te Coevorden, die in 2015 geopend werd.

Meer informatie:
Dijk Natural Collections
Grutto 7
7741 LD
Coevorden (NL)
+31 (0)524 562 875
info@dknc.nl
www.dijknaturalcollections.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.