Studio HENK lanceert Trace Buitencollectie

Het Nederlandse designmerk Studio HENK gaat het lente/zomerseizoen in met een buitencollectie die gemaakt is om het hele jaar door van te genieten. De Trace Buitencollectie bestaat uit een stoel en bijpassende tafel die perfect zijn voor zelfs de kleinste buitenruimtes, van stadsbalkons tot smalle tuinen en dakterrassen. Gekenmerkt door asymmetrische, schuin aflopende elementen en sterke lijnen contrasteert deze collectie met organische vormen die voorkomen in de natuur.

De Trace Buitencollectie is verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 maart 2023 bij alle Studio HENK winkels, op de website, en bij retailers.Graphic meets nature 
De Trace Buitencollectie heeft een speelse esthetiek en grafische look. De Trace Tuinstoel valt op door zijn asymmetrische rugleuning – schuin aflopend naar links of rechts - en is verkrijgbaar in vier kleuren, waardoor het mogelijk is om een buitenruimte helemaal naar persoonlijke voorkeur in te richten. De Trace Tuintafel sluit aan op de strakke lijnen in de stoel en kan worden aangeschaft als een enkele tafel of met meerdere tegelijk om een langere tafel te creëren.

Compacte tuinset 
De compacte buitencollectie 2023 van Studio HENK is gemaakt voor zelfs de kleinste buitenruimtes, van stadsbalkons tot dakterrassen en smalle tuinen. De Trace Buitencollectie is gemaakt van gepoedercoat staal en voorzien van een weerbestendige laag waardoor de tuinset het hele jaar door buiten kan staan en het niet ergens anders opgeborgen hoeft te worden. Deze tuinset is bestand tegen barre weersomstandigheden en biedt jarenlange kwaliteit en plezier.

Een opmerkelijk jaar 
De lancering van de Trace Buitencollectie valt samen met het tienjarig bestaan van Studio HENK. Het merk zet zich meer dan ooit in om mooie en functionele meubels te maken die een leven lang meegaan door circulair design centraal te stellen in alles wat ze doen. Studio HENK is gepassioneerd over haar missie om de meubelindustrie van binnenuit te veranderen en volledig zero waste te maken.

De Trace Buitencollectie is verkrijgbaar vanaf 3 maart 2023 bij alle Studio HENK winkels, op de website, en bij retailers.

Meer informatie:
Studio HENK
www.studio-henk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.