bloomon viert lente met voorjaars- en paascollectie

bloomon brengt op een verfrissende manier een ode aan de lente. De online bloemist omschrijft de collectie als volgt: 'Kakelverse voorjaarsbloemen en ontluikende designs die allemaal nét even anders zijn, sieren de nieuwe voorjaars- en paascollectie.' De bloemstylisten hebben zich laten inspireren door de nieuwe energie van ontpoppende lentebloeiers. De floral shop biedt dit seizoen diverse boeketten in vernieuwende vormen en stijlen.Style Director Anton van Duijn: "Met onze nieuwe voorjaarsboeketten willen we de magische schoonheid van de lente laten zien: hét seizoen waarin alles opnieuw begint. Elke bos is ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Ze zijn samengesteld met de allerbeste bloemen van het voorjaar, zoals weelderige bloesemtakken, sierlijke tulpen en statige Alliums."Pasen 2023: feestelijke designs voor de paastafel
Speciaal voor de paasdagen inspireert bloomon met feestelijke designs voor de gedekte paastafel. Van populaire paasklassiekers tot excentrieke nieuwkomers; elke bos uit de paascollectie is een verrassende mix van ontluikende voorjaarsbloemen. Naast verse bloemen biedt bloomon ook luxe droogbloemen-op-voetstuk in zachte voorjaarstinten. De ster van de paascollectie is de Edition: een echte eyecatcher op de gestylde paastafel en het perfecte bloemcadeau om indruk mee te maken.Art Director Gina Willems: "Geef je paastafel dit jaar extra aandacht door te spelen met hoogteverschillen op tafel. Kandelaars in verschillende hoogtes gecombineerd met speelse grassen en weelderige bloesemtakken in de vaas zorgen voor de ultieme nonchalante lente-look." 

De voorjaarscollectie is vanaf 3 maart 2023 te bestellen en de paascollectie is vanaf 24 maart 2023 is te bestellen via bloomon.nl. 

Meer informatie:
bloomon
Helmholtzstraat 61E
1098 LE Amsterdam
085 - 888 4404
www.bloomon.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.