'Een industriële slaapkamer met werelds karakter'

We gaan steeds vaker buiten Europa op vakantie. Uit al die bezoekjes is een industriële slaapkamerstijl met wereldse accenten ontstaan. Benieuwd hoe je deze warme stijl zelf creëert? Hml Bedding legt het uit in een blog.


Slaapkamer Werelds & Industrieel.

Stoere basis
"Om te beginnen kies je een bed in een naturel- of bruintint. Een Hml Bedding boxspring met hoofdbord Animato in de stofkleur 15 Brown is het perfecte voorbeeld. Leg je accenten in het beddengoed zoals hier is gedaan met een mix van grove weefsels en stoere jeansstof. Deze luxe opgemaakte boxspringcombinatie dient als ware eyecatcher en vormt een stoere basis voor de slaapkamer. 

Om de look industrieel te maken, kun je een bakstenen wand of stalen trap, zoals afgebeeld op de foto, aan de kamer toevoegen. Dit effect kun je natuurlijk ook creëren door middel van een fotobehang."

Wereldse accenten
"Stijl hier mooie vintage pareltjes bij. Mix bijvoorbeeld een industrieel vintage bankje met de Indonesische kast van je tante. Voeg hier wereldse accenten aan toe. Denk aan natuurlijke materialen zoals grof hout, stoer leder, touw, rotan en riet. Maar ook houtsnijwerk en grof aardewerk past er mooi bij. Maak het wereldse accent niet te groot, zoek het in details en materialen.

De aardse kleuren en natuurlijke materialen maken jouw wereldse slaapkamer een plek om heerlijk in weg te dromen... Misschien wel over jouw volgende vakantiebestemming?

Tip: vergeet ook zeker de planten en bloemen niet. Naast dat ze dienen als decoratie, hebben ze een kalmerend effect en zorgen ze voor betere luchtkwaliteit, minder stress, betere hersenfuncties en een betere slaap", beluit Hml Bedding.

Meer informatie:
Hml Bedding
www.hmlbedding.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.