Life is a Jungle lanceert modulaire outdoorbank Bobo

"Bijzondere is vooral dat hij met heel veel verschillende meubelstoffen is te bekleden"

Life is a Jungle heeft een bank voor buiten gelanceerd. Het Nederlands meubelmerk, dat in eigen land produceert en in De Woonindustrie een showroom heeft, spreekt van een bijzonder exemplaar, omdat deze outdoor sofa te bekleden is met zeker meer dan 100 verschillende meubelstoffen. "Daarmee onderscheidt deze buitenbank zich van ander buitenmeubilair", zegt mede-eigenaar Kristel Zoontjens.Life is a Jungle is ruim vijf jaar geleden opgericht door Kristel Zoontjens en Martin Kroes (zie foto). Het meubellabel timmert flink aan de weg. Nog niet zo heel lang geleden werd de showroom in Nieuwegein 2,5 keer vergroot. Op die manier kan het merk de gehele collectie laten zien. 

Het duo ontwerpt zelf de meubels, die voor het grootste gedeelte in Nederland worden geproduceerd. "Een groot pluspunt hiervan is dat wij oneindig veel mogelijkheden bieden qua stoffen en leer. De collectie bestaat uit banken, stoelen, eet- en salontafels. Wij hebben ervoor gekozen om onze salon- en bijzettafels op voorraad te houden en kunnen hierdoor op korte termijn leveren."Buitenbank Bobo
Nieuw is luxe buitenbank Bobo, die zeker voor interieurstylisten, projectinrichters en verkopers die met particulieren in contact staan aantrekkelijk is, aldus Kristel. "Het is niet alleen een modulaire bank - we kunnen voor maatwerk zorgen, je kunt hem ook bekleden met heel veel outdoorstoffen. Meer dan 100 zeg je? Zeker wel", benadrukt ze. 

De outdoorbank, maar ook fauteuils voor buiten, kunnen qua stoffering doorgetrokken worden met meubelen die in de woonkamer staan, waardoor de verbondenheid wordt benadrukt. "Als de klant kiest voor een reguliere stof, dan kan de outdoorbank binnen drie tot vier weken geleverd worden. Anders wordt het zes tot acht weken", zegt ze tot besluit.Meer informatie:
Life is a Jungle
Kristel Zoontjens & Martin Kroes
Showroom De Woonindustrie A038 & A034
info@lifeisajungle.nl 
www.lifeisajungle.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.