Gelderse meubelfabriek in staat van faillissement

Medio zestiger jaren is de meubelfabriek opgericht. Het bedrijf, dat een kleine 40 mensen in dienst heeft, is gespecialiseerd in de productie van zitmeubelen en beschikt over een eigen rompenmakerij, voorbewerking, snij- en stikafdeling, stoffeerderij en assemblage. De meubelen worden via een dealernetwerk aangeboden aan de eindconsument. Sedert 2010 is de onderneming ook actief op de projectenmarkt, waarbij de segmenten interieurbouw, zorg, maritiem en private label breed aanwezig waren. Helaas is vandaag het doek gevallen.

Maandag (27 februari) heeft de rechtbank Zutphen de firma Meubelfabriek Vroom B.V., handelend onder Vidato Zitmeubelen en Differenti, in staat van faillissement verklaard. Mr. E.A.S. Jansen is tot curator benoemd.

In de fabriek worden twee collecties zitmeubilair, een moderne collectie onder het label Britt Kit en een klassiek/tijdloze collectie onder het label Vidato gemaakt. Collecties bestaande uit o.a. banken, fauteuils, relaxfauteuils, hoekbanken en hockers.
Het label Differenti is actief op de projectenmarkt, waar een grote variëteit aan meubels en gestoffeerde items worden verzorgd voor de interieurbouw, zorgsector, private label, kantoorinrichters, maritieme sector etc.Maandagochtend was niemand bereikbaar voor commentaar. Niet bekend is of het bedrijf een doorstart kan maken.

Meer informatie:
Meubelfabriek Vroom B.V.
Bolder 5
6582 BZ Heumen
+31 24-3582719
info@mfvroom.nl 
www.mfvroom.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.