Falmec introduceert een innovatief en geïntegreerd kooksysteem: de Brera

Falmec heeft een innovatief en geïntegreerd kooksysteem geïntroduceerd met de naam de Brera. Dit bevat de nieuwste inductie technologieën en is ontwikkeld volgens de hedendaagse wensen en trends. Dit recirculatie model heeft een groot, veelzijdig kookoppervlak van zwart glas, dat zowel als opbouw of vlakinbouw kan worden geïnstalleerd. Het unieke aan de Brera is dat het koken en afzuigen combineert in één apparaat, dankzij de panorama inductie kookplaat met afzuiging.

Tijdens het koken opent zich automatisch een smalle glazen plaat aan de achterzijde, om de kookdampen af te zuigen. De Brera is uitgerust met Koolstof Zeoliet filters, die gemakkelijk te onderhouden zijn en direct van bovenaf bereikbaar. Dit systeem werkt zeer stil en heeft een hoge energie-efficiëntie en uitstekende afzuigprestaties. Het geïntegreerde kooksysteem Brera is perfect voor elke keuken en biedt ergonomie, efficiëntie en stijl in één.

Meer informatie:
Falmec Nederland BV
Vennestraat 24
2161 LE Lisse (ZH)
+31 (0)252 74 50 99
info@falmec.nl 
www.falmec.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.