'Zaak is verbouwd met materialen die zo min mogelijk milieu belasten'

43e Dille & Kamille-winkel officieel geopend

Woensdag is de 43e Dille & Kamille-winkel officieel geopend. De nieuwste loot aan de boom is te vinden aan de Hoofdstraat 136 in Apeldoorn. Algemeen directeur Hans Geels wenste 'Jolien en team heel veel succes met de eerste klanten! Bouw- en concept team, de winkel is weer prachtig geworden. Heel veel dank', liet hij via social media weten.

"Met ruim 165.000 inwoners is Apeldoorn de 11e stad van Nederland. Meer dan voldoende reden dus om voor deze inwoners ook een Dille de stad, als stedelijk middelpunt van de Veluwe, een belangrijke toeristische functie. We zijn dan ook heel blij met deze locatie in het mooiste deel van de Hoofdstraat."
 
De nieuwe winkel van 280 m2 is verbouwd met materialen die zo min mogelijk het milieu belasten. Passend bij het streven van Dille & Kamille naar duurzaamheid. Vandaag, donderdag 23 februari gaan de deuren open voor het publiek. De eerste 300 bezoekers ontvangen een special edition Dille & Kamille-tas en een leuk cadeautje.

Meer informatie:
Dille & Kamille
Hoofdstraat 136
7311 BB Apeldoorn
www.dille-kamille.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.