'Jouw interieurontwerp, kan gewoon op een bierviltje, hoor!'

'Jouw interieurontwerp kun je gewoon als een uit de hand geschetste plattegrond aan jouw klant presenteren. (Remember succesvol icoon Jan des Bouvrie?)

Shocking?

Ik zie om me heen een flinke groep enthousiaste, goed getrainde en ervaren interieurontwerpers ploeteren', meldt Marie-Gon (zie foto). 'Ze maken lange dagen en zelfs een nachtje doorhalen is regelmatig onderdeel van de werkweek. Geen tijd voor man, vrouw, kinderen en vrienden. Een lekkere wandeling met de hond of even knuffelen met de cavia is er al helemaal niet bij. Laat staan voor tijd voor henzelf.

Het resultaat kun je door een ringetje halen
Maar eerlijk is eerlijk. Zij maken de mooiste ontwerpen tot in het kleinste detail verfijnd. Perfect in 3D getekend. Fotorealistisch gerenderd. Geprint op 250 grams A3 fotopapier. Geplakt op dik foam. Hun klanten kunnen het zo aan de muur hangen als een ‘piece of art’. Lijstje erom niet nodig.

Denk je nu: “Verhip, heb je het nu over mij”? Lees dan zeker even haar laatste blog...


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.