Bouwhof lanceert nieuw concept buitenleven

'Binnenkort grootse lancering van nieuw concept bij Bouwhof'. Dat meldt manager Jan Bart Huurman. 'Om het ~alles onder 1 dak~ completer te krijgen, lanceert Bouwhof een nieuw concept buitenleven. Op deze afdeling vind je meer dan 1000m2 sfeer & tuinbeleving met o.a. tuinmeubelen, barbecues, zwembaden, jacuzzi's enz.', kondigt Jan Bart aan.Bouwhof BV bestaat als bouwmarkt bijna 45 jaar in Zoetermeer. Na een verwoestende brand besloot de familie Huurman een nieuwe winkel te openen aan de Edisonstraat 111. In dit pand, gelegen tussen het ‘oude’ Zoetermeer en de nieuwe wijk Oosterheem, werd onder de slogan ‘voor vakman en doe-het-zelver’ vanuit één winkel zowel de consument als de aannemer en de zzp-er bediend.

In 2008 is het pand aan de Edisonstraat 115 verworven. Dit pand heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter verdeeld over 2 verdiepingen. Het biedt sinds november 2009 ook onderdak aan een groothandel, waarin Bouwhof onder de vlag van BPG haar zakelijke klanten bedient. Zo werd tegemoet gekomen aan de wens van deze afnemers om niet hun eigen klanten in de rij bij de kassa te ontmoeten.

Onder de nieuwe slogan ‘bouwen en wonen’ wordt de klanten sinds november 2010 een complete woonbelevenis aangeboden. Op de begane grond is het bouwmarktgedeelte gevestigd, met onder meer de inmiddels beroemde verfafdeling, de zagerij en een grote afdeling huishoudelijke artikelen. Op de eerste verdieping worden in een immense showroom de nieuwste snufjes op het gebied van wonen tentoongesteld. Met een oppervlakte van 7000 vierkante meter vormt het sanitair hiervan de hoofdmoot. Maar ook meer dan dertig keukens, meer dan honderd binnen- en buitendeuren en ruim twintig schuifwandkasten zijn te bewonderen. Op de gezellige afdeling woonaccessoires worden onder andere de complete collecties van de merken Braxton en Life Style geshowd. Een uitgebreide verlichtingsafdeling, de afdeling binnen- en buitenzonwering en de afdeling stoffering (vloerbedekking en gordijnen) maken het aanbod compleet. Nog niet helemaal blijkbaar, want binnenkort lanceert Bouwhof een nieuw concept buitenleven. Een afdeling van meer dan 1000m2 met o.a. tuinmeubelen, barbecues, zwembaden, jacuzzi's enz.

Meer informatie:
Bouwhof BV
www.bouwhof.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.