Memorabel werkbezoek Máxima aan Artifort

Koningin Máxima bracht 16 februari een werkbezoek aan ontwerpers en ondernemers in Eindhoven om meer te weten te komen over de ingrediënten die Eindhoven tot een vruchtbare voedingsbodem voor Nederlands design maakt, en hoe dit bijdraagt aan de internationale positie van Nederlands design. Artifort werd gevraagd om deel te nemen aan het rondetafelgesprek.


Maurits van der Lande in gesprek met Koningin Máxima.

"Het was prachtig om de Koningin meer te kunnen vertellen over onze ervaringen op de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld waar we al ruim 25 jaar aan deelnemen. Salone del Mobile is een broedplaats voor nieuwe ideeën en creativiteit, een internationale ontmoetingsplek voor diegenen die verbonden zijn aan design furniture wereld. Jaarlijks laten we met de vakkennis en kunde van onze gedreven makers en de visie van internationale designers zien hoe wij als Artifort denken over de meubels van morgen. Milaan vormt daardoor een podium om onze internationale klanten te ontmoeten en het opdoen van nieuwe, inspirerende relaties. Bovenal laten we de wereld tijdloze, functionele en hoogkwalitatieve ontwerpen zien die generaties mee kunnen gaan", vertelt Sales Director Maurits van der Lande enthousiast. 

Lees hier het complete verhaal.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.