Cotap reikt Vloerretour award uit in het kader van week van de circulaire economie

Samen met haar klanten werkt Cotap sinds juni 2022 aan het verduurzamen van het Nederlandse vloerenlandschap met het Vloerretour programma. Met Vloerretour worden schone pvc snijresten kosteloos bij klanten opgehaald en met een partner gerecycled tot nieuwe industriële vloeren. Sinds de start van Vloerretour zijn meer dan 500 winkels Vloerretour deelnemer geworden en is er meer dan 350.000 kilogram pvc gerecycled.Vorige week was de week van de circulaire economie. In deze week stond circulair ondernemen centraal, een uitgelezen kans om de twee Vloerretour dealers die het afgelopen halfjaar de meeste pvc snijresten gerecycled hebben in het zonnetje te zetten: Huitema Woninginrichters en ICM Projectinrichting. Algemeen directeur Klaas Bakker is samen met de salesmanagers persoonlijk bij hen langs geweest om een speciale Vloerretour award te overhandigen voor deze duurzame prestatie.

Vloerretour ontwikkelt door en Cotap gaat naast de recycling van pvc snijresten ook starten met het recyclen van ‘end of life’ pvc. Met andere woorden, pvc vloeren die aan het eind van de levensduur zijn. Binnenkort is het voor consumenten mogelijk om hun Ambiant of Floorlife pvc vloer bij aankoop te registreren voor Vloerretour. Cotap geeft daarmee de garantie aan haar klanten om deze pvc vloeren in de toekomst weer te recyclen tot nieuwe industriële vloeren.Meer informatie:
Cotap
Oosterbrugstraat 27
8281 BT Genemuiden
+31 (0)38 385 1515
www.cotap.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.