Dit zijn de belangrijkste veranderingen op de komende Salone del Mobile

Woensdag hield Salone del Mobile 2023 in Milaan een persconferentie waarin journalisten (ook van Wonen360) en specialisten uit de sector alle nieuwigheden kregen te horen die ze kunnen verwachten op de volgende beurs, die 18 tot 23 april 2023 plaatsvindt.

Wat nieuw is op Salone 2023
De belangrijkste veranderingen in de komende editie zijn de indeling in één verdieping die de bezoekerservaring vereenvoudigt, verbetert en verbetert; de nieuwe indeling voor Euroluce, ontworpen door Lombardini22 studio met een innovatieve looproute; en het feit dat de culturele component van de beurs zal verhuizen van het traditionele evenement in de stad naar de ruimten van de verlichtingsbiënnale. Lees hier wat er nog meer nieuw is op Salone del Mobile.Milano 2023

Euroluce 2023 en al zijn evenementen
Het tweejaarlijkse evenement gewijd aan licht, gebaseerd op het concept The city of lights, zal worden georganiseerd langs een onregelmatige lusroute die lijkt op een stedelijke lay-out, die een rijk programma van culturele inhoud zal verwelkomen, samengesteld door Beppe Finessi, evenals een site-specifiek werk van kunstenaar Maurizio Nannucci en Aurore, een grote praatarena ontworpen door Formafantasma studio. Formafantasma werd ook belast met het tentoonstellingsontwerp van de twaalf door Finessi samengestelde Constellaties en van de door Corraini Edizioni samengestelde boekwinkel. Vier tentoonstellingen van vier verschillende auteurs maken het programma compleet. Aan het praatprogramma, samengesteld door Annalisa Rosso, wordt deelgenomen door Shigeru Ban, Nao Tamura, Kjetil Trædal Thorsen en Marius Myking, fondatori di Snøhetta, en Andrea D'Antrassi van MAD Architect. In de vier gedimde paviljoens van Euroluce zullen een bistro en een fine dining restaurant van Piero Lissoni te vinden zijn. Bovendien zal SaloneSatellite zijn 24e editie beleven met meer dan 550 exposanten onder de 35 jaar, met als gastontwerper Gaetano Pesce.

Digitale diensten
Tijdens Salone del Mobile.Milano 2023 blijft het multichannel platform salonemilano.it elke dag originele redactionele content, nuttige informatie en nieuws van exposanten bieden, naast een dagelijkse nieuwsbrief met de evenementen van de dag, lezingen in live streaming, podcasts en interviews. De Salone del Mobile.Milano App zal ook een bijgewerkte versie krijgen met nieuwe functionaliteiten en diensten, zoals tools voor wayfinding, de mogelijkheid om tickets te kopen, het scannen van QR-codes om toegang te krijgen tot de technische kenmerken van producten, een tool voor professionals uit de sector om afspraken te plannen met bedrijven en een matchmakingdienst voor exposanten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.