Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familiebedrijf in luxe tuinmeubelen maakt frisse start als &moss

Donderdag (16 februari) heeft Royal Design, een familiebedrijf in luxe tuinmeubelen, een frisse start gemaakt als &moss. Met dezelfde mensen, dezelfde uitstekende service & dezelfde kwaliteit, presenteert het bedrijf zich nu in een nieuw, moderner en persoonlijker jasje.



Met de nieuwe naam wil &moss de afstand tussen zichzelf en hun klanten wegnemen en de klant centraal stellen. &moss staat voor ‘making the outdoors simply sophisticated’, want wie wil er nu niet jarenlang genieten van het mooie buitenleven? Duurzaamheid en eenvoud zijn dan ook belangrijke speerpunten voor het Veluwse bedrijf. De producten zijn van hoogwaardige materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook tijdloos zijn in hun ontwerp.



De missie van &moss? Iedere klant het ultieme buitenleven laten ervaren door het creëren van unieke buitenruimtes. &moss wil elke klant een persoonlijke en onvergetelijke buiten ervaring bieden, zonder een afstandelijke benadering. 



Meer informatie:
&moss
Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet
+31 (0)341 250 204
info@nmoss.com
www.nmoss.com

Publicatiedatum: