Brabantia komt met reusachtig kleine afvalemmer

"Wist je dat de helft van de mensen met een pedaalemmer in de badkamer en/of het toilet, die met de hand opendoet? Ben jij ook zo’n ‘handig’ type, dan is de nieuwe Brabantia Bo Hi Afvalemmer iets voor jou", begint Brabantia in een persbericht. Deze strakke 4, 7 en 12 liter prullenbakken hebben een deksel dat makkelijk van links, rechts en van voren opent. En ze staan op pootjes. Dus niet meer rugwaarts buigen om iets in de prullenbak te doen of ‘m schoon te maken.

Deze nieuwe, handige Bo’s zijn vanaf maart verkrijgbaar in Matt Black, White, Matt Steel Fingerprint Proof en Platinum. De Bo Hi Afvalemmers zijn gemaakt van 55% gerecycled materiaal, zijn na gebruik voor 98% recyclebaar en Cradle-to-Cradle gecertificeerd op niveau Brons.
 


"Een mooi ontworpen, stijlvolle badkamer kan het verschil maken in je leven - het is tenslotte de eerste en laatste plek waar je elke dag naartoe gaat. Een afvalemmer moet een aanvulling zijn op je stijl. Daarom hebben we de Bo Hi afvalemmer in badkamerformaat bedacht", aldus Valerie Denys, category manager Waste Management.

Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.