Douche-ervaring met 40% minder water

Dit jaar brengt enerzijds nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, door onder andere de hoge energieprijzen. Daarom lanceert hansgrohe de Pulsify EcoSmart-douches die aanzienlijk minder water verbruiken. Anderzijds kijkt hansgrohe uit naar een jaar boordevol nieuwe producten die douchen nog aangenamer maken. Zo zijn de douches voorzien van complicaties met de gloednieuwe RainDrain Compact en RainDrain Allround douchegoten.Pulsify-hoofddouches en Showerpipes 
"Ook thuis kan iedereen voortaan optimaal genieten van heerlijke wellnessmomenten met de hansgrohe Pulsify", stelt hansgrohe. Zo verandert de Pulsify-douche de waterstraal in een vederlichte mantel van ontelbare microdruppeltjes. Bovendien maakt de Pulsify-douche ook in kleine badkamers een grote indruk. Dankzij het compacte design passen de elementen zich optimaal aan de doucheruimte aan, hoe klein die ook is. 

Want in een recent onderzoek van hansgrohe werd het doucheplezier van de Pulsify handdouche thuis getest door 150 tester. Elke tester gebruikte de Pulsify standaard handdouche, Pulsify handdouche EcoSmart en Pulsify EcoSmart+ en kon elke douche-ervaring vergelijken. Daaruit blijkt dat 9 op 10 mensen vinden dat Pulsify EcoSmart-handdouches een geweldige douche-ervaring bieden, hoewel er 40 procent minder water uit de douche komt. ​ 

De nieuwe RainDrain Compact, die beschikbaar is in verschillende lengtes, is een vlakke oplossing voor renovatieprojecten met een lage inbouwhoogte van slechts 43 millimeter. De douchegoot kan individueel betegeld worden waardoor die harmonieus integreert in het totaalplaatje van de badkamer, maar is ook beschikbaar in Brushed Stainless Steel. Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.