'SieMatic Mondial opent een nieuwe wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit'

De première van de nieuwe SieMatic Mondial stijlwereld tijdens de ‘Milano Design Week 2022’ was een succes, laat het bedrijf weten. Het was tegelijkertijd ook de voorsmaak voor dit jaar, want SieMatic staat te popelen om hun klanten een inspirerende blik te geven in de toekomst van hun premiumkeukens."Aangezien oude en nieuwe generaties luxeconsumenten de lat steeds hoger leggen, is er de dag van vandaag sprake van een nieuwe, evoluerende definitie van luxe", begint SieMatic in haar persbericht. SieMatic springt mee op de nieuwe perceptie van luxe en levensstijl en ontwikkelde een 4e eigentijds luxe keukenconcept waarbij klanten opnieuw de mogelijkheid wordt gegeven om zich uit te drukken met de grootst mogelijk mate van individualiteit.

Het design van de nieuwe SieMatic Mondial stijlwereld spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. De materialen en materiaaldiktes gaan gepaard met gewaagde kleuren en vormen.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.