Sanibell zoekt enthousiaste distributeurs

''Om onze extreme groei, distributie en aantrekkelijke unieke verkoopproposities wereldwijd te promoten zijn we op zoek naar enthousiaste distributeurs en/of verkoopagenten,'' meldt Sanibell in een post op haar LinkedIn pagina.

''Met een netwerk van meer dan 500 professionele verkooppartners is Sanibell in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers in onze thuismarkt. Mede dankzij de eigen Nederlandse ontwerp- en productontwikkelingsafdeling creëert Sanibell aantrekkelijke producten voor de eigen merken. Met een voorraad van ruim 300.000 artikelen worden alle bestellingen direct uit voorraad geleverd over de hele wereld. Met een hoofdkantoor en magazijn in Nederland (nabij Rotterdam), een distributiehub in Polen, verkoop- en experience centers in Nederland, België, Polen en Denemarken is het doel om ons Europese netwerk uit te breiden met betrouwbare partners. Voor iedereen die een professioneel netwerk heeft in de eigen markt en ervoor openstaat om samen met ons deze doelen te bereiken, stuur gerust vooraf een introductie per e-mail voor een afspraak op onze stand; Hal 3.0 – Stand E67 tijdens ISH.''

Bron: LinkedIn. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.