Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Erg blij met de eerste feedback over de nieuwe herfst-wintercollectie"

Showdagen Home Society in volle gang tijdens 30-jarige jubileum

"De eerste drie showdagen in Lisse zitten erop en we zijn erg blij met de eerste feedback over onze nieuwe herfst-wintercollectie voor 2023", laat Home Society weten. De afgelopen drie weken heeft de showroom op zijn kop gestaan, zodat bezoekers zich door een winterwonderland waanden.



De groothandel in woondecoratie, die dit jaar haar 30-jarige jubileum viert, laat weten dat de 'Bling Bling kamer' een hoogtepunt was. Hier zijn allerlei
vintage-geïnspireerde glitter- en glamourornamenten en kandelaars te vinden.



Home Society is actief in Nederland, België, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Vanuit het hoofdkantoor in Lisse verkopen ze interieur accessoires, decoraties en geurkaarsen en interieurparfums voor in huis. Het bedrijf staat onder andere bekend om het geurkaarsen merk Bridgewater Candles. 

Zondag 19 t/m dinsdag 21 februari zijn de laatste showdagen in Lisse. De weken daarop (26 t/m 28 februari & 5 t/m 7 maart) zal de showroom in Zwinderen haar deuren openen voor zakelijke bezoekers. Ook de showroom in Zwinderen of Lisse bezoeken? Maak een afspraak met Andre van Aurich of mail naar info@homesociety.nl.

Meer informatie:
Home Society
1e Poellaan 6
2161 LB Lisse
0252 760 760
info@homesociety.nl
www.homesociety.nl

Publicatiedatum: